Boracay dag 5

Ja här va de då ingen som hade varit inne och skrivit åt mig.. Dagarna bara rullar på och jag insåg att jag bara har 3 dagar kvar tills hemresan! De går ingen nöd på mig om man säger så.. Har vart sålig i magen, förkyld och allmänt sliten i kroppen så de har ju vart mindre kul. Man kan ju tro att de inte är så ansträngande att hänga på stranden hela dagarna, men faktum är att de är så fruktansvärt varmt så jag får typ panik bara av att röra på mig. (Obs, detta är inte ett klagomål, bara information!) 
 
Mitt boende i Boracay de första 4 nätterna var helt perfekt, precis så som jag velat ha det. Mitt på stranden, på den lugna stranden så de var bara helt underbart. Världens goaste bartenders som serverade goa drinkar och såg efter mig så allt var bra! 
 
Här har jag haft det helt ok!
 
Idag flyttade jag dock till hostel. Av ekonomiska själ, för jag är inte alls på vidare socialt humör. Har liksom mättnat på något vis.. Och trots att Boracay är känt för bra nattliv och så vidare så har jag inte haft sån lust att festa. Men i förrgår träffade jag hur som helst 3 svenska tjejer på en restaurang. Så igår hängde vi på stranden hela dagen med en drink i näven så gott som hela tiden. Dom hade hittat detta ställe där de hade drinkar och öl för 30 pesos som är typ 4kr. Helt okej pris kan man ju tycka. Riktigt härliga göteborgsbrudar och det var en utmärkt dag som toppades med gott restaurangbesök och mer drinkar hemma hos Jonas, Jonathan och Gustav som vi också träffade på stranden. 
 
Boracay i övrigt är väldigt vackert. Vit mjölsand och turkost vatten. Synd att de är så otroligt mycket folk och överdrivet med försäljare bara. Massa restauranger, barer, souveniraffärer och massagestånd. Jag ska unna mig massage och manikyr innan jag åker hem! Kostar typ 50 kr för 1 timmas massage så man får passa på. Ska även ut på sån Island hopping som jag även var på i Coron, kanske imorgon. 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Fy, vad härligt!

2014-04-12 @ 15:18:30
URL: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0