Auckland city hotel

Jag får väl erkänna att jag är ganska lättad när jag kan tala om att jag fått mig ett jobb. Och att jag dessutom fått ett jobb jag ville ha. Receptionist på Auckland City Hotel som är ett 4 stjärnigt hotell med 150 rum.
 
 
Det är samma system som jag jobbat med i Ski, men det är väldig skillnad på hur man jobbar. Vi är alltid minst 2 som jobbar och vi har enbart hand om in och utcheck, ingenting annat! Ringer det i telefonen sätter vi bara över det till booking som gör alla reservationer. Men det kommer nog gå snabbt att vänja sig. Jobbade igår, idag o imorn. Och samma nästa vecka. 3-dagars arbetsvecka tis-tors är vad jag alltid drömt om! Kunde ju dock tjänat lite bättre.. ca 70kr/h. Och hyrorna när ligger ändå på minst 4000kr/månad om man vill ha något som är skapligt. Så det är lite konstigt. 
 
Trivs hur som helst fortfarande bra här på hostelet, idag när jag kom hem från jobbet bjöd de på glass, imorn är det barrunda, fredagar är BBQ på taket och söndagar filmkväll. Idag åt jag middag med ett par från Holland som berättade massa intressanta saker om Holland jag inte hade någon aning om! Man träffar nån ny varje dag och det är jättetrevligt. Kommer nog inte direkt hänga med de kollegorna på jobbet, de är ett gäng asiater och så jag! Och vi verkar ganska olika, men de är otroligt trevliga. Idag åt vi Tiramisu och sjöng för receptionschefen för han fyllde år. 
 
Nu ska jag strax plugga i öronpropparna och fälla ner sovmasken (världens bästa uppfinningar!!!) och sova i min faktiskt väldigt komfortabla säng! Gonatt
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0