Den senaste veckan

Sitter i skrivande stund på bibblan! Gratis Wifi här, annars är det ganska dyrt med internet eftersom man betalar för 1GB o den tycks försvinna väldigt snabbt...
 
Har varit en bra vecka med bra väder. Har hunnit med en första dag på stranden med två dopp, utgång, sightseeing, lite träning, häng hos Linnea och en del jobb. 

Imorn flyttar jag och även om det ska bli skönt att slippa ha alla saker nedtryckta i en röra i resväskan, att klättra upp för den där dumma våningsängen, att laga mat i det nästan alltid smutsiga köket, duscha i den äckliga duschen och aldrig vara ensam så känns de lite trist.. Man skulle vilja bo varannan vecka på hostel och varannan i eget rum typ. 

Bokade precis en bussresa och hostel till Rotorua som ligger ca 4 timmar från Auckland. Har fått ledig 5 dagar i rad så passar på att äntligen åka iväg och se något annat än slockande vulkaner, segelbåtar och skyskrapor! Åker den 26e och kommer hem den 29e. Innan dess måste jag försöka göra av med lite mindre pengar och bara jobba.. Men har iallafall fått min första lön! De känns alltid bra, även om den är minimal jämfört med hemma. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tim

Ser veldig bra ut malin :) håper du får en god tur :)

2013-11-17 @ 13:33:15
Postat av: Louise

Hej. Skönt att du har det bra MEN det vore skönt ifall du lade upp färre bilder på strandliv och sådant. Tack på förhand. Kram från regniga Uddis

2013-11-17 @ 18:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0